×

Kankerbestrijding

Uit onderzoek blijkt dat 50% van alle kankerslachtoffers over 5 jaar nog zal leven. Van de andere 50% zal er 40% sterven aan slechte voeding, niet aan kanker.

Bestraling, chemotherapie en chirurgie zijn de huidige therapieën om kanker te behandelen. Ze veroorzaken heel wat bijwerkingen die vaak slechter zijn dan de kanker zelf. Extreme misselijkheid en braken, haarverlies, vermoeidheid, depressie, schade aan nier en hart, en soms ontwikkelen zich andere kankers als resultaat van die behandelingen. Het slecht functioneren van het immuunsysteem veroorzaakt 40 tot 70% van alle kankers. Men denkt dat slechte of verkeerde voeding, stress en te weinig beweging, hiervan de oorzaak is.

Gezonde voeding is de grootste vijand van kanker. Bij ARRC werken wij met een stappenplan om dit te corrigeren.

  1. Samenstelling van de juiste voeding met Açaí als basis. Deze unieke fruitsoort heeft ’s werelds hoogste polyferolen en anti-oxidanten gehalte.
  2. Voeg voedingsmiddelen toe die U mist. Een grondige bloedanalyse maakt dit snel duidelijk.
  3. Versterk uw immuunsysteem en begin krachtige fytonutriënten te eten. Verse Açaí staat aan de top en kent geen vergelijk. Jarenlang onderzoek bevestigt wat vele dokters al jaren wisten. Planten verschaffen ons sterke en natuurlijke medicijnen.
  4. Zorg ervoor dat U gelukkig en voldaan bent door regelmatig te bewegen en te lachen om de uitdagingen van het leven.

Kom in het ARRC resort een weekje voorproeven, zodat U aansluitend begrijpt dat een goede gezondheid de waarde van uw leven danig zal verbeteren.
Of kom bij ons 3 maanden verblijven en wij maken van U een ander, bewuster en gezonder mens. Vraag vrijblijvend inlichtingen, wij geven U graag advies.